News Flash:

Daca vrei o crema buna pentru torturi si prajituri, incearc-o pe asta - Crema Raffaello

30 Ianuarie 2017
55880 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr ciocolata alba
250 gr unt
450 gr lapte condensat
75 gr nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Topeste ciocolata si untul la bain-marie, la foc mic. Amesteca in mod constant.
2. Adauga treptat nuca de cocos si laptele condensat. Amesteca si lasa pe foc pana in momentul in care incepe sa fiarba.
3. Ia compozitia de pe foc, las-o sa se raceasca, dupa care bag-o in frigider pentru 4-5 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crema raffaello crema tort crema prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023032 (s)