News Flash:

Daca v-a mai ramas orez fiert atunci neaparat pregatiti o astfel de budinca – rumena si cu gust delicat de cascaval

6 August 2018
3395 Vizualizari | 0 Comentarii

Principalul ingredient al acestei budinci este orezul – fiert ieri sau fiert azi! Aceasta poate fi servita chiar si la micul dejun. Masa hranitoare si echilibrata nu va va permite sa vi se faca foame inainte de pranz. Mozzarella poate fi inlocuita cu orice fel de crema de branza sau cu branza topita.

Ingrediente: 4 pahare de orez (800 g); 100 g sunca; 0,5 manunchi de patrunjel; 1 pahar de lapte (250 ml); 250 g mozzarella; 1 morcov; 2 oua; 100 g cascaval; piper negru, dupa gust; sare, dupa gust.

Mod de preparare: Dati mozzarella prin razatoare sau rupeti-o marunt cu mainile. Dati morcovul prin razatoare mare. Sunca taiati-o cubulete. Tocati marunt patrunjelul. Amestecati toate aceste ingrediente cu orezul fiert. In blender mixati ouale, adaugati cascavalul ras, turnati laptele, sarati si piperati.

Ungeti tava cu ulei. In tava puneti masa cu orez si turnati deasupra compozitia cu ou. Dati tava in cuptorul preincalzit la 200° timp de 30 minute. Serviti budinca ca garnitura sau ca fel de mancare principal. Pastrati aceasta reteta rapida a unei budinci delicioase.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020701 (s)