News Flash:

Daca faci salata dupa reteta de mai jos, de-acum incolo iti va placea la nebunie varza de Bruxelles

31 Mai 2017
2410 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente (pentru 4 portii):

300 g varza de Bruxelles
patrunjel verde
sare

Pentru sosul olandez:
200 g margarina vegetala
2 linguri faina
1 lamaie
½ ceasca de apa
sare
piper

Citeste si Cum se prepara salata de vinete - Chiar si gospodinele experimentate gresesc si fac asta

Mod de preparare:


Intr-o craticioara, se amesteca faina cu apa pana se omogenizeaza. In alta craticioara, se topeste margarina, apoi se toarna peste faina, amestecand mereu ca sa nu faca cocoloase. Se adauga sare, piper si, treptat, zeama de lamaie. La urma se adauga piper,  dupa gust.

Se inlatura foile vestede ale verzei, se spala, apoi se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Se fierb 15 minute, apoi se scot cu spumiera intr-o salatiera. Se toarna peste ele sosul olandez, se presara cu patrunjel verde tocat fin si se servesc imediat.

Salata aceasta se poate prepara si cu varza obisnuita. Se aleg verze de dimensiuni mici, care se fierb intregi, apoi se taie felii groase si se acopera cu sos olandez, preparat ca mai sus.

sursa: ziarul online
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

margarina vegetala faina craticioara sos olandez
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014402 (s)