News Flash:

Da savoare mancarurilor - Sos pesto cu smantana

21 Aprilie 2017
2449 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g busuioc proaspat
250 g nuci
4 catei de usturoi
50 g parmezan
200 ml ulei de masline
200 g smantana/iaurt
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteci busuiocul, nucile, usturoiul si parmezanul si incepi sa le mixezi cu blenderul, adaugand treptat uleiul pana cand se omogenizeaza. Dai deoparte si amesteci cu iaurtul.
Poti inlocui smantana cu iaurt, daca vrei un sos mai usor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sos pesto sos mancare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020500 (s)