News Flash:

Da, recunosc. Atat de buna e, incat niciodata nu ma pot opri la o singura felie. Rar mananci asa desert delicios

3 Februarie 2014
173174 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

400 gr faina
280 gr zahar
100 gr fulgi de cocos
4 linguri ulei
1 plic praf de copt
250 ml lapte
sare

Pentru sirop:
100 g zahar
350 ml suc proaspat de portocale

Mod de preparare:

Amestecam intr-un vas nuca de cocos, faina, zaharul, praful de copt si sarea. Adaugam laptele si uleiul si omogenizam compozitia.
Ungem o tava termorezistenta, o tapetam cu hartie de copt,turnam in ea compozitia si o coacem 35 de minute.
Intre timp fierbem zaharul cu sucul de portocale pana scade la jumatate. Cand prajitura este coapta turnam peste ea sucul de portocale si o lasam sa se raceasca.

sursa: vreau doua portii
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Gospodina  | #1181
Cine a citit cu atentie reteta si s-a uitat si la poza, isi da usor seama ca poza nu corespunde cu reteta! Va bateti joc de noi?
Mary  |  #1244
Asa e. Poza e de la o alta reteta pe care eu am facut-o.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1782 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023788 (s)