News Flash:

Cuscus cu perisoare si naut

1 Noiembrie 2011
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuscus cu perisoare si naut
Ingrediente: 300 g cuscus 600 g carne tocata 5 linguri pesmet 200 g boabe de naut din conserva 3 morcovi 1 legatura ceapa verde 600 ml supa de legume 1 ou 3 linguri patrunjel tocat 3 linguri ulei sare Mod de preparare: Boabele de naut se scurg de zeama, ceapa se taie rondele, iar morcovii se taie marunt. Intr-o tigaie se incing 2 linguri de ulei in care se calesc morcovii cu ceapa verde peste care se adauga nautul. Apoi se toarna supa si se da intr-un clocot. Se ia vasul de pe foc si se adauga cuscus, se acopera cu un capac si se lasa sa se umfle timp de 10 minute. Se framanta carnea tocata cu ou, pesmet, sare si patrunjel. Cu mainile umede se se modeleaza perisoare care se prajesc in ulei incins timp de 8-10 minute. Perisoarele se servesc cu cuscus. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crenvursti paste carne tocata pesmet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1749 viz    0 com
989 viz    0 com
3612 viz    0 com
1257 viz    0 com
928 viz    0 com
1497 viz    0 com
1503 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016347 (s)