News Flash:

Cuscus cu legume si iaurt

3 Decembrie 2012
4965 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cuscus
1 ardei rosu tocat
1 lingura ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
1 ceapa mica tocata
400 g vinete taiate cuburi
800 g rosii
500 g dovleac taiat cubulete
sare
iaurt natur pentru servire

Mod de preparare:


Incingem uleiul intr-o oala la foc mare si punem ceapa si usturoiul la calit. Adaugam vanata si ardeiul si amestecam timp de 5 minute. Incorporam rosiile si dovleacul, acoperim vasul, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Indepartam capacul si mai lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Asezonam cu sare dupa gust si servim cu iaurt si cuscus.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuscus ardei rosu usturoi ceapa vinete rosii dovleac sare iaurt natur
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4248 viz    0 com
1164 viz    0 com
2253 viz    0 com
2735 viz    1 com
8521 viz    0 com
1377 viz    0 com
1510 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020438 (s)