News Flash:

Cuscus cu legume

4 Noiembrie 2014
3945 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca cuscus
400 g naut din conserva
1 ardei rosu taiat in 4
1/2 kg dovleac taiat cubulete
3 rosii taiate in cate 4 felii
1 ceapa rosie
2 linguri ulei de masline
1 lingura ulei de masline
250 ml supa de legume
sucul si coaja rasa de la o lamaie
2 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Asezam legumele intr-o tava, le stropim cu ulei si asezonam cu sare. Bagam la cuptor timp de 45 de minute (avand grija sa le intoarcem macar o data). Punem supa intr-o oala, acoperim oala cu un un capac si punem la fiert. Adaugam cuscus si indepartam de pe foc. Lasam sa stea acoperit timp de 5 minute, dupa care transferam intr-un bol. Adaugam coaja de lamaie, sucul si uleiul si amestecam cu o furculita. Incorporam nautul, patrunjelul si asezonam cu sare dupa gust. Se serveste cu legumele coapte la cuptor.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cuscus retete post cuscus legume retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2823 viz    1 com
3705 viz    0 com
2939 viz    0 com
3700 viz    1 com
2794 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016613 (s)