News Flash:

Cuscus cu lapte si dulceata

7 Noiembrie 2011
6691 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuscus cu lapte si dulceata
Ingrediente: 100 g cuscus 1 l lapte dulceata 5 linguri de fructoza 10 ml esenta de vanilie Mod de preparare: Intr-un vas cu fund dublu se fierbe laptele cu zaharul si cu esenta de vanilie. Dupa 5 minute de fierbere se adauga cuscusul, se amesteca usor, se mai lasa pe foc 2-3 minute si se opreste focul. Se toarna fierbinte in boluri umezite. Se serveste cu dulceata. sursa asrticol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crenvursti paste retete vegetariene lapte rooibos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1019 viz    0 com
1286 viz    0 com
1107 viz    0 com
4006 viz    0 com
2739 viz    0 com
959 viz    0 com
1664 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1536 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014255 (s)