News Flash:

Cuscus cu creveti, struguri si iaurt

27 Martie 2013
1248 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 sfert de cana de cuscus
6 creveti decorticati
1 cana de apa
1 jumatate de lingurita piper negru
3 linguri de ulei de masline
1 cana de struguri rosii
1 sfert de ceasca de masline Kalamata
1 legatura de ceapa verde
1 jumatate de ceasca de iaurt grecesc
1 sfert de lingurita de sare

Mod de preparare:


Fierbe apa la foc mediu si adauga cuscusul cand aceasta clocoteste. Cand este gata cuscusul, stinge focul si mai lasa cratita pe aragaz inca 5 minute sa se elimine caldura. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie mai mare si rumeneste putin crevetii cu o lingura de sare timp de 3 minute. Adauga crevetii, ceapa, maslinele si strugurii peste cuscus si amesteca-le bine pentru a se intrepatrunde aromele.
Cuscusul grecesc cu creveti se serveste cald, cu iaurt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cuscus creveti decorticati apa iper negru struguri rosii ceapa verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1214 viz    0 com
3604 viz    0 com
1544 viz    0 com
1715 viz    0 com
2954 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1515 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013759 (s)