News Flash:

Cuscus cu ciuperci si kaizer

1 Noiembrie 2011
1639 Vizualizari | 0 Comentarii
Cuscus cu ciuperci si kaizer
Ingrediente: o cana de cuscus 200 g cascaval 200g kaizer 80 g unt o cutie cu ciuperci 6 linguri ulei o cana de apa busuioc maruntit sare/delikat Mod de preparare: Se fierbe o cana cu apa in care se pune 1/2 lingurita de sare sau delikat. Cand clocoteste, se pune cuscusul si se amesteca cu grija, pana se umfla si absoarbe toata apa. Se lasa pe foc si se adauga 4 linguri cu ulei, 80 g unt si o lingurita cu busuioc maruntit, incorporandu-le in cuscus. Daca este nevoie, se mai pune putina sare. Se opreste focul si se acopera vasul. Separat se taie kaizerul felii, se spala ciupercile din conserva, scurgandu-le bine, apoi se calesc in 2 linguri cu ulei. Se presara busuioc maruntit. Se pune cuscusul pe o farfurie, deasupra amestecul de kaizer si ciuperci, dupa care se acopera totul cu cascaval ras. Se dam la cuptorul cu microunde pentru 1 minut, pentru a se topi cascavalul. Se serveste fierbinte. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crenvursti paste cascaval ciuperci bruschete pui mexican
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

925 viz    0 com
3503 viz    0 com
1160 viz    0 com
845 viz    0 com
1277 viz    0 com
1266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017046 (s)