News Flash:

Cus-cus

18 Iunie 2012
3362 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 punga cus cus
zeama la jumatate lamaie
4 fire ceapa verde
2 buc. castravete
2-3 fire patrunjel
2-3 frunzulite mente
sare dupa gust

Mod de preparare:


Cus cus-ul se pune la fiert in apa clocotind. Cand este gata il clatim cu apa rece si il punem intr-un castron. Adaugam legumele curate si tocate marunt, zeama de lamaie, frunzulitele de menta si patrunjelul. Potrivim de sare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cus cus ceapa verde castravete patrunjel frunzulite mente sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2611 viz    0 com
3268 viz    0 com
5743 viz    0 com
2957 viz    0 com
2513 viz    0 com
4813 viz    0 com
1404 viz    0 com
2594 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1576 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016641 (s)