News Flash:

Curry indonezian cu carne de vita

4 Februarie 2013
1135 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700-800 g carne de vita - taiata felii subtiri
4 linguri sos chili sau ketchup picant sau putina boia iute
1 ceapa - taiata "pestisori"
2 catei de usturoi - tocati marunt sau dati pe razatoare
putin ghimbir ras
2 linguri pudra curry
80-100 ml lapte de cocos
½-1½ lingura zahar - dupa gust (zaharul se poate inlocui 1-2 linguri de sirop de cocos - pentru un curry mai aromat)
½-1½ lingura sare - dupa gust
1 lingura amidon dizolvata in 2 linguri de apa
150 ml supa de legume sau de carne

Mod de preparare:

Ceapa si carnea se caleste putin in 1-2 linguri de ulei; se adauga usturoiul, ghimbirul si apa si se lasa sa fiarba aprox. 15 min.
Se adauga sosul chili, pudra de curry si se lasa sa fiarba pe foc mic vreo 10 min.; se adauga laptele de cocos, sarea si zaharul. Apoi amidonul dizolvat; se amesteca usor cam 1 min. apoi se inchide focul.

Curry indonezian cu carne de vita recomandat de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sos chili ketchup picant boia iute ceapa ghimbir pudra curry zahar sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1211 viz    0 com
2596 viz    0 com
4423 viz    0 com
1474 viz    0 com
1466 viz    0 com
1155 viz    0 com
1354 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1778 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019969 (s)