News Flash:

Curry de peste

16 Ianuarie 2013
1819 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g peste fara oase (macrou)
1 lingurita seminte chimen
2 lingurite seminte coriandru
150 g rosii uscate
2 catei usturoi
1 lingurita ghimbir ras
1/2 lingurita coriandru verde
1 bat scortisoara
2 linguri ulei
1 ceapa mica
100 ml apa
1 lingurita zahar
1 lingurita sare
200 ml iaurt
sare

Mod de preparare:


Amesteca semintele de coriandru, chimenul, rosiile uscate, usturoiul, semintele de coriandru si scortsisoara si piseaza-le intr-un mojar, astfel incat sa obtii o pudra fina.

Separat, caleste ceapa, pana devine aurie, apoi da-o deoparte. Pune la prajit si pestele taiat cubulete mici, avand grija sa se rumeneasca pe ambele parti. Condimenteaza bucatile de peste cu amestecul de condimente pregatit anterior, apoi pune totul intr-o tigaie incapatoare. Adauga apa, ceapa calita, sare si iaurt si lasa mancarea sa fiarba la foc mic, circa 10 minute. Serveste curry de peste fierbinte, cu verdeata tocata deasupra.

sursa: acasa

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou seminte chimen seminte coriandru rosii uscate usturoi ulei apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019535 (s)