News Flash:

Curmale cu coniac

11 Ianuarie 2013
2930 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
300 g curmale
1 pachet de aluat frantuzesc
100 g nuci
150 ml coniac
 
Mod de preparare:

 
Curmalele se inmoaie in coniac timp de o ora si li se scot samburii. Se desfac in doua si samburele se va inlocui cu nuca, apoi partile se unesc. Aluatul frantuzesc se taie in fasii avand cam 2 cm latime si 10 cm lungime. Pe fiecare fasie se pune cate o curmala umpluta cu nuca si se fac rulouri. Se aseaza in tava si se tin in cuptorul incalzit in prealabil pana se rumenesc.

sursa: lyla
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

curmale aluat frantuzesc nuci coniac rulouri tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1798 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031419 (s)