News Flash:

Curizitate culinara: supa de pepene rosu

13 Ianuarie 2014
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pepene rosu mic (circa 3 kg)
4 linguri zahar fin
2 linguri zeama de lime
1 lingurita sare
1 frunza dafin
1 lingurita boia dulce
2 cuisoare macinate

Mod de preparare:

Pepenele se curata de coaja si de samburi apoi se paseaza intr-un blender. Se adauga zaharul, zeama de lime, sarea, dafinul, boiaua si cuisoarele. Se amesteca bine si se da la frigider cateva ore. Inainte de servire se scoate frunza de dafin.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

curiozitate culinara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1689 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011407 (s)