News Flash:

Curiozitate culinara: Cum se face budinca persana si ce gust are

7 Iunie 2017
430 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 litru lapte
100 gr pudra de cacao
100 gr fistic
1 gr sofran
250 gr zahar brun
200 gr rodie
10 gr cardamom
20 gr menta verde
80 gr ciocolata neagra
100 gr amidon
80 gr nuci
sare

Mod de preparare:

Se pune lapte intr-un vas, se adauga zahar si amidon, apoi se pune vasul la foc mic.
Se amesteca pana rezulta o crema consistenta.
Dupa fierbere, se pune la racit in 3 boluri separate.
Intr-un bol ramane crema simpla, in al doilea, se adauga pudra de cacao, iar in al treilea, se adauga sofran.
Desertul se asambleaza in pahare, alternativ, din cele trei boluri.
Se decoreaza cu seminte de rodie, frunze de menta si fistic.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte fistic zahar brun rodie menta verde ciocolata neagra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1605 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015863 (s)