News Flash:

Curcan in sos aromat

26 Ianuarie 2012
1134 Vizualizari | 0 Comentarii
Curcan in sos aromat
Ingrediente:

800 g file de curcan
5 linguri ulei
2 lingurite busuioc tocat
2 linguri suc de lamaie
200 ml vin alb sau supa de pasare
500 g rosii cherry
3 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
2 linguri capere
piper
sare

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 100 grade C. Carnea de curcan se spala si se sterge. Se sareaza si se pipereaza putrenic. Apoi se incinge uleiul intr-o tigaie (2 linguri doar) si se prajeste la foc mare , cateva minute.  Se scoate, se pune intr-un vas de yena sau tava de friptura, se presara deasupra busuioc apoi se stropeste cu suc de lamaie. Se adauga vinul si se baga la cuptor timp de 40 min.Dupa 30 de min se adauga rosiile, oparite putin si curatate de coaja.Pentru sos se zdrobeste usturoiul, caperele, se adauga restul de ulei si dupa ce se scoate friptura sosul din tava. Se serveste cu garnitura de cartofi la cuptor.
Curcan in sos aromat pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ulei busuioc vin alb rosii cherry usturoi patrunjel capere piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1515 viz    0 com
1305 viz    0 com
1488 viz    0 com
3083 viz    0 com
2123 viz    0 com
1528 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019666 (s)