News Flash:

Curcan de Craciun

12 Decembrie 2011
2265 Vizualizari | 0 Comentarii
Curcan de Craciun
Ingrediente: 1 curcan Pentru umplutura: 400 g ciuperci proaspete 3 felii groase de paine (doar miezul) inmuiate in lapte 3 oua 3-4 cepe marar piper sare Mod de preparare: Mai intai se pune ceapa la calit impreuna cu ciupercile, la foc mic. Cand sunt rumenite, se iau de pe foc, se pune miezul de paine inmuiat, 3 oua, se potriveste de piper si sare si se presara mararul tocat marunt. Cu compozita rezultata din acest amestec de ingrediente se umple curcanul, iar apoi se coase si se da la cuptor. De obicei, cate kilograme are curcanul, atatea ore trebuie sa stea in cuptor. Pentru a avea un aspect frumos, din cand in cand se scoate din cuptor si se unge cu unt. sursa articol: retete-gustoase.ro sursa fotografie: retete-gustoase.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita ciuperci oua ceapa marar ovomaltine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
1655 viz    0 com
1844 viz    0 com
1089 viz    0 com
1275 viz    0 com
1215 viz    0 com
1232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1616 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024055 (s)