News Flash:

Curcan cu curry la cuptor

10 Iulie 2013
1166 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 fire de praz medii, taiate felii subtiri
400 g cartofi
2 lingurite de ulei de canola
1/2 lingurite de piper proaspat macinat
3 linguri de miere
3 linguri de mustar
1 lingurita si un sfert de praf de curry
450 g fileuri de carne de curcan

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade, apoi spala bine prazul si pune-l la calit alaturi de cartofi in ulei, cu 1/4 lingurita de piper si 1/8 lingurita e sare. Lasa-le pe foc aproximativ 15 minute. Intre timp, amesteca uleiul ramas cu mierea, mustarul si curry pana cand se omogenizeaza.
Presara acest sos peste fileurile de curcan, apoi toarna doua linguri de sos si peste legume si asezoneaza-le cu sarea si piperul ramase. Asaza fileurile peste legume si baga-le la cuptor pentru aproximativ 15 minute.
Fileurile de curcan turcesti se servesc calde, presarate cu putina verdeata deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi miere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1834 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017710 (s)