News Flash:

Cupcakes cu glazura de vanilie si coaja de portocale

5 Martie 2013
2439 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
175 g zahar (de preferat brun)
50 g nuci tocate marunt
1 lingurita cu varf praf de copt
2 lingurite de amestec de scortisoara, nucsoara, cuisoare macinate, cardamon
coaja de la 1 portocala
2 oua
200 g morcovi rasi
150 ml ulei

Pentru glazura:

200 g crema de branza
100 g unt moale
1 lingurita extract de vanilie
100 g zahar farin (pudra)

Mod de preparare:


Pregateste o tava de briose in care sa asezi hartiute. Incinge cuptorul al 170 C. Bate cu mixerul ouale, uleiul, zaharul si coaja de portocala. Adauga morcovii storsi si nucile tocate si incolporeaza-le. Amesteca intr-un bol faina, praful de copt si condimentele. Adauga-le peste amestecul anterior si incorporeaza-le cu o lingura. Vei obtine un aluat vartos pe care il pui imediat in tava. Coace-le la cuptor timp de 20-25 minute pana cand devin rumene si trec de testul scobitorii. Intre timp, poti pregati glazura. Mixeaza zaharul pudra cu untul moale. Adauga crema de branza si extractul de vanilie si incorporeaza-le. Pune glazura la frigider pana cand micile cupcakes sunt reci. Dupa ce s-au copt trebuie sa le lasi sa se raceasca cel putin o ora. Apoi le decorezi cu spirale de glazura. Le poti decora cu bucatele de portocala confiata, fulgi de ciocolata, figurine din zahar, flori de martipan, bomboane de decor sau orice iti pofteste inima.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar scortisoara nucsoara cuisoare macinate cardamon oua ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2056 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033671 (s)