News Flash:

Cupcakes cu ciocolata si frisca

2 Septembrie 2014
1493 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat (20 de bucati):
285 gr faina
80 gr cacao pudra
2 gr bicarbonat
5 gr praf de copt
3 gr sare
227 gr unt
4 oua intregi
227 gr frisca naturala lichida
113 gr lapte
400 gr zahar

Pentru crema:
ciocolata alba
frisca

Mod de preparare:

Blat:
Untul incalzit se spumeaza cu zaharul, se adauga ouale, laptele si frisca lichida. Faina se amesteca cu pudra de cacao, bicarbonatul, praful de copt si sarea si se adauga peste amestecul de unt. Se amesteca pana la omogenizarea completa. Se pune compozitia într-un pos cu un vârf ceva mai maricel si se toarna in forme. Se incalzeste cuptorul la 180 de grade si dupa ce le introduci e lasi 20 de minute. Dupa ce le scoti din cuptor le verivici cu scobitoarea si apoi le lasi la racit!

Crema:
Se amesteca ciocolata alba (topita si racita) cu frisca si pentru culori diferite poti apela la coloranti alimentari. Se pune crema intr-un pos cu varful instelat si se decoreaza briosa. Poti sa folosesti pentru decor si bomboane sau stelute colorate.

sursa: Laura Cosoi
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cupcakes laura cosoi retete cosoi retete cupcakes cupcakes ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1204 viz    0 com
1190 viz    0 com
1319 viz    0 com
1440 viz    0 com
1282 viz    1 com
1397 viz    0 com
1693 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 38 queries | Mysql time :0.031185 (s)