News Flash:

Cununa de cartofi cu bacon

14 Iulie 2016
48386 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

20 felii de bacon crud
5 cartofi
150 gr file de piept de pui
3 linguri de ulei de masline
putina sare
putin chimen
piper negru
1 ceapa rosie mare
50 gr praz
3 catei de usturoi
1 lingura bulion
2-3 linguri de parmezan
2 oua
140 gr boabe de porumb (din conserva)

Mod de preparare:

1. Taie cartofii cubulete si pune-i la fiert.
cununa de cartofi cu bacon









2. Marunteste pieptul de pui si rumeneste-l in ulei incins.
3. Toaca marunt ceapa, prazul si usturoiul. Potriveste de sare, piper si chimen.
4. Pune-le peste pieptul de pui din tigaie, iar dupa 2-3 minute adauga si boabele de porumb (bine scurse) si lingura de bulion.
5. Unge cu putin unt o tava pentru guguluf.
6. Tapeteaz-o cu fasii de bacon. Pune fasiile unele langa altele.
cununa de cartofi cu bacon












7. Piseaza cartofii si amesteca-i cu parmezanul si cele doua oua.
8. Pune peste piure compozitia din tigaie. Omogenizeaza.
9. Transfera compozitia in tava pentru guguluf.
cununa de cartofi cu bacon












10. Acopera totul cu partea din bacon din afara tavii si baga in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pentru vreo 30-35 de minute.
cununa de cartofi cu bacon
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta bacon bacon cuptor aperitive gustari
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014589 (s)