News Flash:

Cum vopsim ouale de Pasti natural

27 Aprilie 2016
1643 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente (pentru 10-20 de oua):

oua spalate bine si sterse
coji de ceapa alba si rosie (cam 100 gr)
apa
1 lingura sare
2 linguri otet

Mod de preparare:

Punem apa la fiert intr-o oala mare impreuna cu cojile de ceapa, otetul, sarea si ouale. Lasam sa fiarba 10-13 minute. Scoatem ouale cu o paleta, le punem intr-un cofrag sau pe un servet de hartie si apoi fiecare ou, cald il ungem cu o bucatica de slanina.
Le asezam intr-un cos si apoi cand se racesc le pastram la rece.

Reteta de vopsea naturala pentru oua ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vopsea oua vopsea naturala oua pasti oua rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

646 viz    0 com
1921 viz    0 com
4857 viz    0 com
2516 viz    0 com
1712 viz    0 com
4686 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013867 (s)