News Flash:

Cum slabesti cu amestec de galbenus si miere in doar 3 zile - Cum functioneaza metoda si trebuie sa faci

6 Decembrie 2017
2484 Vizualizari | 0 Comentarii

Amestecul de galbenus cu miere va poate ajuta sa slabiti in doar trei zile intre doua si trei kilograme. Deoarece contine cantitati ridicate de proteine, vitamine si minerale, si cantitati reduse de grasimi saturate, oul devine un component esential din dieta zilnica.

Galbenusul este cea mai nutritiva parte a unui ou de gaina. Acesta contine 21 vitamine si minerale, iar 40% din acesta este proteina. De asemenea, acesta contine 6,29 g proteine, 27 g calciu, 6 mg magneziu, 96 mg fosfor, 67 mg potasiu, si 4,97 g grasimi. Desi albusul este considerat mai bogat in proteine decat galbenusul, acest lucru nu este adevarat (contine doar 10.9 grame / 100 g). Totusi, galbenusul este o sursa foarte importanta de colesterol si trebuie consumat cu moderatie de persoanele care au probleme in acest sens (nu trebuie eliminat).

Citeste si Banala ceapa rosie te poate scapa de vergeturi si grasimea de pe burta. Ce anume trebuie sa faci cu ea in fiecare zi

Galbenusul contine o cantitate foarte mare de seleniu (100 g galbenus contin 102% din DZR), insa este putin probabil ca in urma unui consum moderat de oua de gaina (luand in calcul si alte surse) sa ajungeti la exces de seleniu. Mierea ne ajuta sa avem un tonus bun si ne incarca cu energie datorita faptului ca vitaminele si mineralele pe care le contine sunt extrem de usor de asimilat de catre organism. Cele mai importante substante minerale pe care le contine mierea sunt: potasiul, magneziul, fosforul si calciul.

Vitaminele prezente in miere sunt vitamina C, A, D si K si cele din complexul B insa atat vitaminele cat si mineralele variaza in functie de nectarul folosit de albine si in functie de resursele solului pe care cresc plantele respective. Acizii organici pe care ii contine mierea sunt: gluconic, fosforic, formic, lactic, citric. Acestia au un rol esential in buna functionare a metabolismului nostru.

Citeste si Salata cu numeroase beneficii pentru sanatate - Se face numai din cruditati

Enzimele ca amilaza, lipaza sau catalazele intervin in procesele chimice ale materiei vii din organism. In functie de speciile de plante si a nectarului colectat, mierea are diferite principii active. Dieta cu miere si ou se bazeaza pe combinarea aparent ciudata a mierii si oualor. De fapt, ideea este de a pune 1 lingurita de miere, peste doua galbenusuri. Aceasta combinatie confera organismului vitaminele si oligoelementele, de care aveti nevoie, si de asemenea, proteine si carbohidrati.

Prima zi
Mic dejun: 2 galbenusuri de ou si o lingurita de miere (bateti cu un mixer), o ceasca de cafea sau ceai cu lamaie;
Pranz: ceai sau cafea cu o lingurita de miere, 90 de grame de branza
Cina: 1 cana supa, 1 felie de paine neagra, fructe (mere, pere sau portocale), ceai cu lamaie.

A doua zi
Mic dejun: ou cu miere (ca in prima zi), cafea sau ceai cu lamaie;
Pranz: ou cu miere, 100 de grame de branza de vaci, cafea sau ceai cu lamaie;
Cina: 150 de grame de peste sau pasare de curte la gratar, putina salata, ceai cu lamaie.

Citeste si Toti lauda bautura din apa si lamaie, dar nimeni nu-ti spune ca poate avea si efecte negative pentru organismul tau

A treia zi
Mic dejun: ou cu miere, 1 mar, ceai cu lamaie;
Pranz: 50 g branza, 25 g paine de secara, 200 g salata asezonata cu lamaie;
Cina: 300 g legume fierte, 1 ou fiert, ceai cu 1 lingurita de miere.

Dieta cu miere si ou este destul de echilibrata si bine tolerata, dar nu ar trebui sa dureze mai mult de trei zile. Baza sa consta in galbenus de ou cu miere – poate fi aplicata cu succes in regimul alimentar normal. Aceasta dieta nu se tine mai des decat o data la doua saptamani.

Admisia apei nu este restrictionata. De asemenea nu ar trebui sa mancati dupa ora 18:00. De retinut! Dieta nu este potrivita pentru persoanele care au alergie la oua sau miere.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prima zi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1720 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012979 (s)