News Flash:

Cum se umplu rosiile

23 Iulie 2012
1428 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4-6 rosii potrivite
100 g orez basmati brun
400 g piept de pui tocat
o ceapa
un ou
patrunjel verde
piper mozaic

o lingura pasta de tomate
boia dulce
2 lingura ulei de masline
sare

Pentru sos:

miezul de la rosii
boia dulce
o lingurita zahar
sare
piper



Mod de preparare:

De la fiecare rosie se taie un capacel si se scoate miezul, apoi se lasa la scurs. In acest timp se inmoaie pe jumatate orezul, se amesteca cu ou, boia, piept de pui tocat, ceapa tocata fin, se potriveste de piper si sare, se pune o lingura de paste de tomate si se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu rosiile pe trei sferturi, apoi se pun capacelele decupate si se asa intr-o forma termorezistenta, unsa cu 2 linguri de ulei de masline. Miezul de la rosii se amesteca cu celelalte ingrediente, apoi se toarna peste rosii si se da la cuptor pentru aproximativ 40 minute, la foc potrivit. Inainte de servire se poate adauga smantana.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii ceapa boia dulce sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1498 viz    0 com
3674 viz    0 com
4069 viz    0 com
1960 viz    1 com
1553 viz    0 com
2364 viz    0 com
2876 viz    0 com
2962 viz    0 com
3924 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015979 (s)