News Flash:

Cum se scot petele de bere, ketchup, mustar

18 Iulie 2013
2078 Vizualizari | 0 Comentarii
Printre gratare, picnicuri si gustari servite la iarba verde, mancarurile de vara te pot lasa cu niste pete incapatanate pe haine. Din fericire, exista solutii pentru fiecare.

Sosuri pentru gratar
Ca sa scapi de ele, trebuie sa urmezi doi pasi simplu. Mai intai, inmoi haina patata in apa calda cu detergent lichid. Apoi, pui niste otet pe pata si freci cu un burete de bucatarie. Trebuie doar sa clatesti si gata.

Bere
Petele de la bere trebuie mentinute ude cu apa rece. Apoi, ca sa le indepartezi, trebuie sa combini doua cesti de apa cu doua linguri de otet si putin detergent de vase. Aplici acest amestec pe pata si clatesti.

Aripioare de pui
Acopera pata in amidon de porumb timp de 15 minute. Apoi, clateste haina cu apa rece si spal-o.

Ketchup
Este o pata pe care trebuie sa o cureti cat mai repede. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa pui pata sub apa rece si sa freci cu un burete. Apoi, freaca putin detergent de rufe pe pata. Apoi, clateste din nou cu apa rece.Pe urma pune la inmuiat in apa cu detergent timp de 30 de minute si clateste.

Mustar
Mai intai, sterge cat de bine poti tesatura de mustar. Apoi, clateste cu apa, aplica detergent lichid pe pata, clateste din nou. Abia pe urma spala normal.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bere ketchup mustar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022767 (s)