News Flash:

Cum se pune la murat pepenele rosu

4 Octombrie 2013
2508 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 tulpini de telina tocate
1 pepene rosu de 900g cu tot cu coaja
1/2 legatura marar
3/4 lingurita piper cayenne
8 catei usturoi
1/2 lingurita otet
1 lingura condimente muraturi
50 g zahar
60 g sare

Mod de preparare:

Taie pepenele felii mici, fara sa indepartezi coaja. Amesteca intr-o oala mare sarea, zaharul, condimentele, otetul, telina, usturoiul, mararul si 1.9 litri apa pana cand zaharul si sarea se dizolva. Pune in vas feliile de pepene. Acopera totul cu folie alimentara de plastic si tine la frigider 1-2 saptamani inainte sa servesti.

sursa: foodstory

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3195 viz    0 com
1583 viz    0 com
3539 viz    0 com
2938 viz    0 com
2957 viz    0 com
6697 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019099 (s)