News Flash:

Cum se pune la murat pepenele rosu

4 Octombrie 2013
2546 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 tulpini de telina tocate
1 pepene rosu de 900g cu tot cu coaja
1/2 legatura marar
3/4 lingurita piper cayenne
8 catei usturoi
1/2 lingurita otet
1 lingura condimente muraturi
50 g zahar
60 g sare

Mod de preparare:

Taie pepenele felii mici, fara sa indepartezi coaja. Amesteca intr-o oala mare sarea, zaharul, condimentele, otetul, telina, usturoiul, mararul si 1.9 litri apa pana cand zaharul si sarea se dizolva. Pune in vas feliile de pepene. Acopera totul cu folie alimentara de plastic si tine la frigider 1-2 saptamani inainte sa servesti.

sursa: foodstory

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3290 viz    0 com
1636 viz    0 com
10259 viz    0 com
3664 viz    0 com
3002 viz    0 com
3029 viz    0 com
6808 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1422 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019883 (s)