News Flash:

Cum se pune casul de oi pe iarna

12 Septembrie 2013
10259 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 kg cas
margarina
sare mare

Mod de preparare:

Am framantat casul cu sare, dupa care l-am pus in borcane de 800 gr, deasupra am pus cate o lingura de margarina. Dupa care le-am inchis bine capacul si le-am bagat la bain-marie, unde le-am lasat sa fiarba la foc potrivit 25-30 minute, am oprit focul si le-am lasat in oala pana s-au racit de tot, s-au capsat foarte bine, si tin foarte bine pe iarna la boxa. Ce se vede galben in borcan e margarina, cum s-a topit de la caldura.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cas margarina sare mare bain-marie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3664 viz    0 com
3003 viz    0 com
3029 viz    0 com
6810 viz    0 com
2166 viz    0 com
9152 viz    0 com
2466 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013771 (s)