News Flash:

Cum se pun gogonelele in saramura

13 Decembrie 2013
4694 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

gogonele
4 morcovi
2-3 catei de usturoi
1 hrean
1 pachet boabe de mustar
2 crengute de visin cu frunze
3 crengute marar uscat
sare

Mod de preparare:

Intr-un borcan de 5 litri se pune mararul, apoi se asaza gogonelele spalate in prealabil. Printre ele se adauga morcovii curatati si taiati rondele, usturoiul, hreanul curatat si taiat bucati. Se presara boabele de mustar.  Dupa ce borcanul s-a umplut, peste gogonele se pun crengutele de visin pentru ca legumele sa nu se ridice deasupra lichidului. Intr-un vas se fierbe apa cu sare (se pun 3 linguri de sare la un litru de apa). Saramura clocotita se toarna in borcan peste legume, incat sa le depaseasca cu 4-5 cm. Se leaga imediat borcanul cu celofan si se lasa sa raceasca.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete muraturi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013882 (s)