News Flash:

Cum se prepara turta de malai

11 Februarie 2013
18913 Vizualizari | 0 Comentarii
turta de malai
Ingrediente:

500 gr malai
4 linguri faina pe care le-am dizolvat in 150 ml apa
800 ml apa
1 lingurita rasa de sare

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert cu lingurita de sare. Cand a inceput sa fiarba, se ia de pe foc, si se adauga treptat malaiul, amestecand incontinuu. Compozitia obtinuta, am turnat-o intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu malai pentru a nu se lipi. Faina amestecata cu apa, se toarna deasupra compozitiei de malai, si se intinde uniform. Se da la cuptor, incins in prealabil, cca 1 ora si 20 min, pana se formeaza o crusta deasupra.

Turta de malai recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai faina apa sare tava unt crusta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1840 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026135 (s)