News Flash:

Cum se prepara tortul de vanilie

15 Februarie 2013
2014 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 gr faina
1 lingurita praf de copt
230 gr unt
250 ml lapte
350 gr zahar
4 oua
2 lingurite extract de vanilie
 1/2 lingurita sare
 
Pentru crema:
230 gr unt
450 gr zahar pudra
1 lingurita extract de vanilie
40 ml lapte
 
Mod de preparare:

Amesteca faina cu praful de copt si sarea intr-un bol. Cu un mixer, amesteca untul pana devin cremos. Adauga treptat zaharul, ouale si vanilia. Adauga apoi faina si laptele, amestecand continuu. Toarna compozitia intr-o forma de tort si da la cuptor pentru 35 - 40 de minute. Pentru crema, bate bine untul cu vanilia. Adauga treptat zaharul si laptele si bate bine pana cand obtii o crema consistenta. Cand blatul este gata, taie-l in doua felii si unge-l cu crema de vanilie.
Tortul de vanilie se serveste cu fructe proaspete si un pahar de vin alb.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt lapte zahar oua sare crema zahar pudra mixer crema consistenta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1651 viz    0 com
1090 viz    0 com
1684 viz    0 com
1359 viz    0 com
3557 viz    0 com
2311 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027051 (s)