News Flash:

Cum se prepara tochitura de porc

18 Iulie 2019
882 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 300 g carne de porc (fleica si muschi)
  • 100 g ciuperci feliate
  • 100 g carnati oltenesti taiati
  • 50 g kaizer afumat
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 1 ceasca de vin alb
  • 100 g cascaval ras
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia de ardei
  • cativa catei de usturoi

Mod de preparare:

Tai carnea de porc bucatele si le rumenesti la foc mic in ulei. Adaugi ciupercile, carnatii, kaizerul taiat feliute si amesteci din cand in cand. Daca este necesar adaugi putina apa calda si lasi sa se rumeneasca. Pui pasta de rosii, condimentele, vinul alb si mai lasi, la foc mic, 5-7 minute. La final, adaugi peste tochitura cascavalul ras. Poti sa servesti tochitura alaturi de mamaliga, ou ochi si un vin alb.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tochitura porc reteta tochitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1843 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022658 (s)