News Flash:

Cum se prepara supa de dovlecei

4 Decembrie 2012
1290 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 dovlecei
150 g smantana
1 patrunjel mic (radacina)
1 morcov
2 galbenusuri
1 legatura marar prosapat
ulei
sare

Mod de preparare:
 
Curatam morcovul si patrunjelul si ii dam pe razatoarea mare, apoi ii calim in putin ulei. Dovleceii ii curatam de coaja si ii dam si pe ei pe razatoarea cu gauri mari. Adaugam 3 litri de apa peste zarzavat si cand da in clocot adaugam dovleceii. Lasam sa fiarba cam 20 min. Daca s-au fiert stingem focul. Galbenusurile le amestecam cu smantana si adaugam putin cate putin din zeama fierbinte apoi rasturnam totul in oala. Potrivim de sare si adaugam mararul tocat.
 
Supa de dovlecei recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei smantana patrunjel radacina morcov galbenusuri marar ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1590 viz    0 com
1183 viz    0 com
1303 viz    0 com
1510 viz    0 com
1371 viz    0 com
1929 viz    0 com
1330 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019246 (s)