News Flash:

Cum se prepara sucul de rosii?

11 Iunie 2014
1814 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

rosii
sare neiodata
zahar

Mod de preparare:

Spala rosiile, indeparteaza-le coditele si taie-le in jumatati sau sferturi (in functie de marimea fructului).   Da-le prin masina de stors sau la storcatorul de fructe si legume si pune sucul colectat intr-o oala cu fundul mai gros.  Lasa sa fiarba domol, amestecand sa nu se prinda, si lasa sa scada pana ajunge la consistenta dorita. Adauga sare dupa gust (cam o lingura rasa la un litru de suc) si zahar (o lingurita la un litru de suc), daca rotiile nu au fost foarte dulci.
Pune in cuptorul incins sticlele sau borcanele si incinge-le bine. Toarna sucul in recipientele fierbinti, sigileaza-le si acopera cu o patura.
Lasa sa se raceasca foarte bine (poate dura si 48 de ore), apoi pune-le in camara.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rosii suc rosii retete conserve
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1659 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020319 (s)