News Flash:

Cum se prepara sosul tzatziki

11 Mai 2017
14838 Vizualizari | 0 Comentarii
Sosul tzatziki este ideal pentru a fi consumat alaturi de cartofi sau fripturi de pasare ori chiar peste, dar si pentru a da savoare salatelor, ori pentru a fi consumat ca atare.

Ingrediente:

1/2 cana castravete ras
1/3 cana iaurt grecesc cu 2% grasime
1/3 cana smantana
1 si 1/2 linguri patrunjel tocat
3/4 lingurita otet din vin alb
1/2 lingurita sare kosher
1/8 lingurita piper negru
1 catel de usturoi, pisat

Mod de preparare:


Stoarce cu ajutorul mainii castravetele pentru a indeparta surplusul de apa. Adauga-l intr-un bol, impreuna cu restul ingredientelor si amesteca bine. Lasa sosul la frigider minim o ora inainte de servire, pentru ca aromele sa se intrepatrunda.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

sosuri friptura sos tzatziki
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020873 (s)