News Flash:

Cum se prepara sosul de caramel

22 Ianuarie 2013
2319 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 gr frisca lichida
200 gr zahar
75 gr unt

Mod de preparare:


Zaharul de pune intr-o cratita la foc potrivit sa se topeasca. Din cand in cand mai inclinati cratita ridicand-o de deasupra flacarii pentru a ajuta zaharul sa se topeasca.
Dupa ce sa topit, se adauga untul, se amesteca continuu cu o lingura de lemn cu coada lunga, iar dupa ce untul sa topit complet se adauga treptat frisca lichida. Se lasa sa fiarba cam 2 minute, apoi se opreste focul.
Pana se raceste putin, se mai mesteca din cand in cand in cratita, apoi il puteti pune intr-un borcan. Iese cam jumatate din borcanul din imagine.

Sos de caramel recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca lichida zahar unt cratita borcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2273 viz    0 com
2750 viz    0 com
4312 viz    0 com
1530 viz    0 com
2584 viz    0 com
7643 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014575 (s)