News Flash:

Cum se prepara saramura de pui

19 August 2019
630 Vizualizari | 0 Comentarii

Un preparat traditional, numai bun de preparat vara, cand legumele sunt proaspete si gustoase. Aminteste-ti de mancarea bunicii si prepara si tu aceasta saramura.

Ingrediente:

  • 8 pulpe superioare de pui
  • sare
  • piper
  • 2 ardei grasi
  • 4 rosii
  • 1-2 ardei iuti
  • 1 capatana de usturoi
  • 50 ml vin
  • 1 legatura leustean

 
Mod de preparare:

Pui pulpele spalate si scurse bine, la fript pe o plita data cu sare.  Dupa ce s-au fript pe ambele parti, le asezi  intr-o cratita. Coci pe plita rosiile, ardeii iuti si pe cei grasi. Descojesti legumele si le tai marunt. Maruntesti usturoiul si ardeiul iute. Pui legumele peste pulpele din vas, torni vinul, completezi cu apa fierbinte si lasi sa se intrepatrunda aromele. La final, adaugi usturoiul si ardeiul iute, pentru un gust mai puternic. Servesti saramura presarata cu leustean tocat.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

saramura pui reteta saramura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1761 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014267 (s)