News Flash:

Cum se prepara salata de varza cu morcovi si ardei - O salata numai buna de mancat iarna

29 August 2016
22771 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 kg varza
1 kg ardei gras
900 gr morcovi
800 gr ceapa alba
4 linguri pline cu sare
230 ml otet (pentru marinata)
300 gr zahar
400 ml ulei (pentru marinata)

Mod de preparare:

1. Spala legumele.
2. Taie varza si morcovii cat mai marunt si mai subtire.
3. Taie fasii subtiri ardeii grasi.
4. Toaca julienne ceapa. Se foloseste ceapa alba intrucat cea rosie coloreaza varza si sigur nu-ti va placea nuanta de la final.
5. Amesteca otetul cu sarea, uleiul si zaharul.
6. Amesteca ardeii grasi cu morcovul, ceapa si varza.
7. Toarna marinata peste legume, amesteca bine si lasa vasul deoparte 2 zile.
8. Pune salata in vase de sticla, infileteaza capacele si da-le la rece (baga-le in frigider sau du-le in beci).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata iarna salata varza salata legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1787 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013803 (s)