News Flash:

Cum se prepara salata de ciuperci cu maioneza

4 August 2017
388 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6490 RON (+0.0016)
USD: 3.8160 RON (+0.0095)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 kg ciuperci champignon
1 galbenus
1 lingurita mustar clasic
5 graunti de usturoi
300 ml ulei
1/2 legatura marar
1/2 lingurita sare fina
1 lingurita sare grunjoasa
2 l apa

Mod de preparare:

Separam palariutele ciupercilor de codite si curatam palariutele de pelicula protectoare, optional.
Spalam ciupercile si coditele bine, sub jet de apa rece.
Rupem ciupercile si coditele in bucati mai mici si le punem la fiert in apa cat sa le acopere.
Adaugam si sarea grunjoasa in apa.
Le lasam pe foc pana cand se vor patrund bine.
Dupa ce sunt fierte, scurgem apa si lasam ciupercile la racit.
Preparam intre timp maioneza.
Curatam usturoiul si il dam pe razatoare, apoi il adaugam peste galbenusul amestecat cu mustarul si sarea si incepem sa mixam adaugand putin cate putin ulei.
Va iesi o maioneza usor picanta de la usturoi.
Tocam ciupercile racite, marunt si le stoarcem de zeama.
Tocam mararul marunt si il amestecam cu ciupercile.
Adaugam maioneza si omogenizam.
Adaugam, daca mai este nevoie, sare.
Salata o vom pastra in caserole cu capac pentru a nu oxida, pana in momentul servirii.
Pentru decor adaugam felii de castraveciori murati.

preluat de pe cookandplay
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci champignon galbenus marar sare grunjoasa razatoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019356 (s)