News Flash:

Cum se prepara puiul Masala

24 Ianuarie 2013
2306 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 buc. piept de pui taiate pe jumatate
30 gr faina
20 gr unt
20 ml ulei de masline
sare
piper
 
Pentru sosul Marsala:
200 ml vin Marsala
500 gr ciuperci feliate
30 gr unt
200 ml supa de vita
piper
sare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade. Asezoneaza pieptul de pui cu sare si piper si tapeteaza si cu putina faina. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga untul. Prajeste apoi pieptul de pui, timp de 5 minute pe fiecare parte. Transfera carnea intr-o tava, acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor. In aceeasi tigaie, adauga untul si ciupercile si lasa-le pe foc timp de 5 minute. Adauga apoi vinul si lasa totul sa fiarba timp de 20 de minute. Incorporeaza apoi si supa si mai lasa pe foc inca 20 de minute. Asezoneaza cu sare si piper. Toarna sosul peste puiul din tava si mai da la cuptor pentru 10 minute.
Puiul Marsala se serveste cu piure de legume sau cu garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt sare piper marsala vin marsala ciuperci feliate tigaie tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6185 viz    0 com
2736 viz    0 com
2170 viz    0 com
2249 viz    0 com
1900 viz    0 com
1369 viz    0 com
1994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019035 (s)