News Flash:

Cum se prepara prajitura cu struguri albi si negri

10 Mai 2017
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

140 g unt
140 g zahar
140 g faina
2 oua
1 praf de copt
3 linguri lapte
esenta vanilie
struguri albi si negri

Mod de preparare:

Untul la temperatura camereu l-am mixat impreuna cu zaharul, pana a devenit o crema. Am adaugat ouale pe rand, mixand continuu. Faina am amestecat-o cu praful de copt, apoi am incorporat-o compozitiei, adaugand laptele si esenta de vanilie.
Am uns si tapetat cu hartie de copt o forma de yena (18x29), in care am turnat compozitia. Boabele de strugure i-am spalat si lasat sa se scurga de apa, apoi i-am tavalit prin putina faina (daca vreti sa ramana toti deasupra tavaliti-i mai bine), apoi i-am asezat deasupra aluatului.

Citeste si

Am dat tava la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 45 de minute, sau pana trece testul scobitorii.
Am lasat prajitura sa se raceasca, apoi am pudrat-o cu zahar pudra cu aroma de vanilie.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura struguri retete usoare prajitura usoara
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019942 (s)