News Flash:

Cum se prepara plachia de crap

21 Ianuarie 2013
1885 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg crap
4-5 catei usturoi
400 g ceapa
100 ml ulei
1 ramura cimbru
¼ l suc de rosii
100 ml vin
piper
sare

Mod de preparare:


Ceapa, taiata in felii subtiri, se caleste, 15 minute, impreuna cu sare si piper in tot uleiul, la foc mic, pana devine lucioasa, fara sa se ingalbenesca. Se adauga, atunci, crapul taiat in bucati de 3-4 cm latime, sucul de rosii, vimul, cimbrul si usturoiul tocat.  Se da la cuptor, 30 minute, la foc mijlociu, adaugand cate putina apa, cand scade lichidul, ca sa nu se arda ceapa. Cand este gata, ceapa trebuie sa fie ca un sos gros, fara prea multa zeama. Se potriveste gustul cu sare si zeama de lamaie si se serveste race, ca fel intai.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crap catei usturoi ceapa ulei ramura cimbru vin piper sare sos gros
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1956 viz    0 com
11672 viz    0 com
1435 viz    0 com
1721 viz    0 com
2006 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019985 (s)