News Flash:

Cum se prepara plachia de crap

21 Ianuarie 2013
2054 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg crap
4-5 catei usturoi
400 g ceapa
100 ml ulei
1 ramura cimbru
¼ l suc de rosii
100 ml vin
piper
sare

Mod de preparare:


Ceapa, taiata in felii subtiri, se caleste, 15 minute, impreuna cu sare si piper in tot uleiul, la foc mic, pana devine lucioasa, fara sa se ingalbenesca. Se adauga, atunci, crapul taiat in bucati de 3-4 cm latime, sucul de rosii, vimul, cimbrul si usturoiul tocat.  Se da la cuptor, 30 minute, la foc mijlociu, adaugand cate putina apa, cand scade lichidul, ca sa nu se arda ceapa. Cand este gata, ceapa trebuie sa fie ca un sos gros, fara prea multa zeama. Se potriveste gustul cu sare si zeama de lamaie si se serveste race, ca fel intai.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crap catei usturoi ceapa ulei ramura cimbru vin piper sare sos gros
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2394 viz    0 com
13463 viz    0 com
1633 viz    0 com
1900 viz    0 com
2188 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1285 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020418 (s)