News Flash:

Cum se prepara o zacusca sanatoasa, fara coacere

12 Iulie 2017
8446 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Cel mai usor mod de a face o zacusca, mai ales in zilele caniculare, este sa nu mai coci legumele. Astfel, prepararea dureaza mai putin, iar zacusca este foarte delicioasa.

Ingrediente:

7 vinete
1 kg ceapa
7-9 ardei sau gogosari
1 litru de suc de rosii fiert
1 litru de ulei
5-6 foi dafin
piper
sare (dupa gust)

Mod de preparare:


Mai intai cureti ceapa, apoi speli ardeii si vinetele. Pune ceapa la calit in ulei si adauga ardeii taiati felii. Curata vinetele de coaja, taie-le felii si pune-le peste ardei cand acestia s-au inmuiat. Dupa ce lasi si vinetele sa se inmoaie, treci amestecul prin masina de tocat cu sita mica.

Pune amestecul tocat inapoi in cratita, adauga sucul de rosii si lasa la fiert pana cand uleiul se ridica deasupra.
La sfarsit, zacusca poate fi servita imediat sau se pune in borcane, adaugand deasupra putin ulei fierbinte. Borcanele trebuie inchise etans pentru a fi sterilizate.

sursa: surplus de sanatate

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zacusca gogosari borcane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015321 (s)