News Flash:

Cum se prepara maioneza

9 Ianuarie 2013
1791 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

3 galbenusuri
150 ml ulei de masline
1 lingurita mustar
5 lingurite suc de lamaie
0.5 lingurita zahar
0.5 lingurita sare

Mod de preparare:

Bate galbenusul cu mustar, zahar si sare. Pune o lingurita de suc de lamaie, apoi ulei, treptat, continuand cu mixarea. Spre final adauga restul de suc de lamaie. Daca maioneza e prea groasa, se poate adauga putina apa rece fiarta.

 

sursa foto: say7

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

galbenusuri mustar zahar sare apa rece fiarta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033398 (s)