News Flash:

Cum se prepara gunkan sushi

13 Februarie 2013
1509 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

foaie de nori
orez
o lingurita de caviar
sos de soia
wassabi
ghimbir

Mod de preparare:

Gunkan sushi este unul dintre cele mai fine preparate ale bucatariei japoneze, iar aspectul sau inedit va fi un adevarat deliciu pentru ochii pofticiosilor. Prepararea acestei delicatese este una destul de simpla.
 
Taie o foaie de nori in doua fasii, care sa aiba latimea de 5 centimetri. Apoi, formeaza o mingiuta de orez cu dimensiunea putin mai mare decat cea a unui ou de prepelita si infasoara o fasie de nori in jurul circumferintei mingii de orez.

 Asaza mingea de orez invelita in nori cu una dintre cele doua parti descoperite in sus si adauga o lingurita de caviar deasupra pana acoperi orezul in totalitate. Gunkan Sushi se poate servi cu sos de soia, wassabi si ghimbir.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez caviar wassabi ghimbir gunkan sushi delicatese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1900 viz    0 com
2548 viz    0 com
1270 viz    0 com
1207 viz    0 com
1155 viz    0 com
1712 viz    0 com
1939 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012954 (s)