News Flash:

Cum se prepara glazura de cafea

1 Februarie 2013
5295 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7354 RON (+0.0002)
USD: 4.2876 RON (-0.0103)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

120 g zahar (5 linguri)
50 g cafea (o cescuta)

Mod de preparare:

Se pune zaharul amestecat cu cafeaua pe foc foarte mic si se lasa sa se topeasca. Se da la foc iute si se fierbe pana se leaga siropul ca pentru serbet. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca pana devine o pasta.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cafea serbet pasta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

13294 viz    0 com
3767 viz    0 com
15356 viz    0 com
2745 viz    0 com
2956 viz    0 com
2341 viz    0 com
1678 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1791 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030277 (s)