News Flash:

Cum se prepara glazura de cafea

1 Februarie 2013
4874 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g zahar (5 linguri)
50 g cafea (o cescuta)

Mod de preparare:

Se pune zaharul amestecat cu cafeaua pe foc foarte mic si se lasa sa se topeasca. Se da la foc iute si se fierbe pana se leaga siropul ca pentru serbet. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca pana devine o pasta.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cafea serbet pasta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12452 viz    0 com
3582 viz    0 com
14573 viz    0 com
2468 viz    0 com
2817 viz    0 com
2187 viz    0 com
1570 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1620 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032044 (s)