News Flash:

Cum se prepara glazura de cafea

1 Februarie 2013
4651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g zahar (5 linguri)
50 g cafea (o cescuta)

Mod de preparare:

Se pune zaharul amestecat cu cafeaua pe foc foarte mic si se lasa sa se topeasca. Se da la foc iute si se fierbe pana se leaga siropul ca pentru serbet. Se da deoparte sa se raceasca si se amesteca pana devine o pasta.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar cafea serbet pasta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11414 viz    0 com
3490 viz    0 com
14050 viz    0 com
2321 viz    0 com
2751 viz    0 com
2128 viz    0 com
1518 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026609 (s)