News Flash:

Cum se prepara dovleacul copt?

23 Octombrie 2014
1568 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu stim cati dintre voi l-ati incercat, insa va spunem un singur lucru: dovleacul copt este o bunatate! Se prepara usor, are multe fibre si vitamine si este extrem de versatil. Il poti savura fie ca gustare, intre mese, fie ca garnitura (are o cosistenta interesanta, ca de piure) sau il poti transforma foarte usor intr-un desert sanatos.
Fie il pui la cuptor simplu, fara sa-i adaugi niciun ingredient, fie il condimentezi dupa bunul plac, dovleacul se coace repede si nu necesita pregatire in avans. Cu alte cuvinte, il poti pregati cat timp cureti bucataria, speli vasele sau te uiti la un film.

Ingrediente:

1 dovleac
scortisoara
1 lingura ulei de masline
sare de mare
1 lingura zahar brun
nucsoara

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Intre timp, curata-l bine de seminte. Apoi, taie-l in felii wedges. Pune-le pe o foaie de copt, culcate, apoi stropeste-le cu putin ulei de masline, pe care sa-l intinzi bine.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovleac copt retete dovleac retete toamna prajituri desert retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1972 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027003 (s)