News Flash:

Cum se prepara crapul la cuptor - FOTO

15 Februarie 2012
10252 Vizualizari | 0 Comentarii
Crap la cuptor
Ingrediente:

1 crap de cca 1 kg
condimente pentru peste
1/2 ardei verde
1/2 ardei rosu
piper alb
2 cepe medii
1 lamaie
5 rosii
1 1/2 capatana usturoi
1 fir patrunjel verde
ulei de masline
1 cana de apa
sare

Mod de preparare:

Pentru inceput am condimentat peste cu condiment special pentru peste si piper. L-am dat la rece pentru 2-3 ore. Intre timp am pregatit o tava in care am pus ulei de masline. Am adaugat ardeii taiati pe lung, ceapa julien, iar cateii de usturoi intregi. Pe patul de legume am pus pestele, in interiorul caruia am adaugat cateva felii de lamaie si 1 fir de patrunjel verde. Langa si deasupra crapului, am pus bucati de rosii, si felii de lamaie. Am adaugat o cana de apa, si am dat la cuptor, la foc mediu cca 1 ora jumatate. In aceasta perioada am intors peste o singura data.
Crap la cuptor pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Crap_la_cuptor2
crap ardei verde ardei rosu piper alb cepe lamaie rosii usturoi apa sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014808 (s)