News Flash:

Cum se prepara coniacul de casa - De 100 de ori mai bun ca cel din comert

24 Aprilie 2018
5038 Vizualizari | 0 Comentarii

Uimitor, dar puteti pregati un coniac delicios si aromat in conditii casnice. Nu veti avea nevoie de ingrediente sofisticate sau echipament special. Doar amestecati ingredientele si lasati sa se macereze suficient timp. O astfel de bautura va fi apreciata la cel mai inalt nivel, iar oaspetii nu vor crede ca este un produs de casa.

Ingrediente:

  • 2 linguri coaja uscata de lastari tineri de stejar
  • 1 lingura de ceai negru (sau 2 pachetele)
  • 3 linguri de zahar
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 8 cuisoare
  • votca sau palinca diluata

Citeste si Care e diferenta dintre tuica, palinca si horinca

Mod de preparare:

Pregatiti vasul cu alcool. Adaugati in acesta coaja de stejar, ceaiul negru, zaharul, bicarbonatul de sodiu si cuisoarele. La dorinta, puteti amesteca putin. Inchideti vasul cu un capac ermetic si lasati-l la macerat timp de 2 saptamani. Pastrati vasul la un loc intunecat.
Strecurati coniacul si turnati-l intr-un vas curat. Inchideti-l cu un capac. Pastrati-l la un loc intunecat si rece. Coniacul poate fi consumat imediat dupa ce-l strecurati.

preluat de pe racnetulcarpatilor

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac delicios ingrediente sofisticate capac ermetic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019491 (s)